نماینده اهواز در مجلس گفت: مقرر شد هلدینگ خلیج فارس در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی خود از برنامه‌ها و طرح‌های اشتغال‌زایی این شهرستان حمایت کند.

موسوی‌زاده از حمایت هلدینگ خلیج فارس از طرح‌های اشتغال‌زایی حمیدیه خبر داد/دو دستگاه آمبولانس و تجهیزات آموزشی به حمیدیه اختصاص یافت

به گزارش خانه ملت؛ سیدمحسن موسوی زاده  نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به دیدار خود با مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس، گفت: در این نشست، مهم‌ترین نیازها و مطالبات شهرستان حمیدیه در حوزه‌های بهداشت و درمان، آموزش و اشتغال مطرح و پیگیری شد.

وی در ادامه افزود: با هدف تقویت زیرساخت‌های بهداشت و درمان شهرستان، تخصیص دو دستگاه آمبولانس برای حمیدیه مورد موافقت قرار گرفت تا بخشی از نیازهای حوزه امداد و خدمات درمانی این شهرستان برطرف شود.

نماینده مردم اهواز، باوی، حمیدیه و کارون در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: همچنین در بخش آموزش، تأمین کولر و کاغذ مورد نیاز مدارس شهرستان حمیدیه در دستور کار قرار گرفت تا شرایط آموزشی و رفاهی دانش‌آموزان بهبود یابد.

موسوی‌زاده با بیان اینکه حمایت از اشتغال و توسعه فرصت‌های شغلی برای جوانان حمیدیه از دیگر محورهای این دیدار بود، تصریح کرد: مقرر شد هلدینگ خلیج فارس در چارچوب مسئولیت‌های اجتماعی خود از برنامه‌ها و طرح‌های اشتغال‌زایی این شهرستان حمایت کند.

وی با تاکید بر ضرورت توجه به مطالبات مردم حمیدیه، خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود مصوبات و تخصیص‌های انجام‌شده در کوتاه‌ترین زمان ممکن اجرایی شود و همکاری میان دستگاه‌های مسئول برای رفع مشکلات و توسعه زیرساخت‌های این شهرستان تداوم یابد/

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار